skule.sormo.no

ORG NR 885 947 522

Utviklingsprosjekter

Her er beskrivelser av ulike typer prosjekter. Alle er relatert tilegen serverpark, unntatt WordPress for KIA.

Bobil

Oppdatere strømboksen med oppdatert wifi-tilkobling

Rasperry Pi prosessor

mini800 GSM tilkobling

HF radio

 

Droner

 Bygget flere droner, basert på PixHawk-plattformen.

Medlem av Trondheim Modellflyklubb for testing av droner på modellflystripa for modellflyklubben på Udduvoll. Sertifisert operatør av Luftfartservert. 

Hensikt med prosjektet er utprøving av teknologi og videofilming.
Mer om droner her

Centos server

Centos server med installasjon av følgende serverfunksjoner:
Filtjeneste, Apache webserver, Samba, TightVNC, SSH, GeoIP, OpenVPN, PHP, MariaDB (Mysql), WordPress, Joomla, MineCraft, Moodle, Sertifikater (HTTPS), eShop netthandel, GTranslate, Kunena, DokuWiki.

Joomla

Hovedvertøy for å lage forum. Installerte tilleggsmoduler: K2, Community Builder, Joomdle, PHP script editor, to-faktor-autorisering,Templateutvikling med Aristeer.

Utviklingsprosjekter for eget fagforum, privatforum og ulike slektsforum. Også prosjekter med LIFT, Uturn, OMER AS, KIA

Joomla: Kurs med Moodle

Joomla-forum for presentasjon av foretak og forum for kursdeltagere. Brukt moduler for Community Builder og Moodle med sammenkoblingsenheten Joodle.Innlagt kurs i Moodle for Arduinokurs og Videokurs. Forumsiden er her

Moodle

 Læringsplattform. Innleggelse av testkurs for matematikk, teknikk og språk. Hovedhensikt med dette prosjektet er å prøve ut ulike e-Learings-løsninger med hensyn til bruk av læringsmål, læringsplaner, innleveringer, tester og prøver og presentasjoner, mye som video.

Hønsegården


Fjernstyring av port i hønsehus fra webside. Status på porten sendes på WiFi til  MQTT-server. Til serveren knyttes klienter på web der status på porten vises og porten kan lukkes eller åpnes.Se GitHub

Les mer …