skule.sormo.no

ORG NR 885 947 522

Utviklingsprosjekter

Her er beskrivelser av ulike typer prosjekter. Alle er relatert tilegen serverpark, unntatt WordPress for KIA.

OMER AS

Joomla-forum med programmerte moduler i PHP, Javascript, AJAX, mariaDB med en rekke funksjoner for tilbudslevering, ordrebekreftelse og fakturering for varetransport og renholdsvirksomhet. Forumsiden er her.

Centos server

Centos server med installasjon av følgende serverfunksjoner:
Filtjeneste, Apache webserver, Samba, TightVNC, SSH, GeoIP, OpenVPN, PHP, MariaDB (Mysql), WordPress, Joomla, MineCraft, Moodle, Sertifikater (HTTPS), eShop netthandel, GTranslate, Kunena, DokuWiki.

Uturn

Joomla-forum for presentasjon av foretak og forum for kursdeltagere. Brukt moduler for Community Builder og Moodle med sammenkoblingsenheten Joodle.Innlagt kurs i Moodle for Arduinokurs og Videokurs. Forumsiden er her

Joomla

Hovedvertøy for å lage forum. Installerte tilleggsmoduler: K2, Community Builder, Joomdle, PHP script editor, to-faktor-autorisering,Templateutvikling med Aristeer.

Utviklingsprosjekter for eget fagforum, privatforum og ulike slektsforum. Også prosjekter med LIFT, Uturn, OMER AS, KIA

LIFT

Joomlaforum for presentasjon og rapportering fra workshop om alternativ opplæring.  Innleggelse av bilder, video og lydfiler. Templets fra Aristeer. Forumside er her

Moodle

 Læringsplattform. Innleggelse av testkurs for matematikk, teknikk og språk. Hovedhensikt med dette prosjektet er å prøve ut ulike e-Learings-løsninger med hensyn til bruk av læringsmål, læringsplaner, innleveringer, tester og prøver og presentasjoner, mye som video.

Droner

 Bygget flere droner, basert på PixHawk-plattformen.

Medlem av Trondheim Modellflyklubb for testing av droner på modellflystripa for modellflyklubben på Udduvoll. Sertifisert operatør av Luftfartservert. 

Hensikt med prosjektet er utprøving av teknologi og videofilming.
Mer om droner her

Logg inn